Zpracování osobních údajů, GDPR

Nakládání s Vašimi osobními údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Kdo je správcem

Fyzická osoba Bc. Veronika Pechová

IČO 07944527

Sídlo: Ve Žlábkách 2746, Mělník 27601, Česká republika

Kontaktní email: info.fyziofitness@gmail.com

Telefon: +420 724 595 307

Prohlášení: Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu.

Jaké údaje sbírám

  • Upozornění na články, produkty: Jméno a emailovou adresu
  • Komentáře: Jméno, emailová adresa, název webu, IP adresu, identifikace prohlížeče, text komentáře.
  • Kontaktní formulář: Jméno, emailovou adresu, samotný text formuláře.
  • Poptávka/objednávka: jméno, emailová adresu, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ, popř. telefonní číslo.
  • Plnění smlouvy, poskytování služeb: Jméno, emailová adresa, popř. telefonní kontakt, fakturační údaje, dále informace vztahující se k aktuálnímu stavu jako je stav fyzické kondice, sportovní aktivity a další údaje, s kterými dáváte souhlas a které poskytujete v rámci nabízených služeb a konzultací.
  • Další údaje nad rámec zpracovávám s Vaším souhlasem.

Důvod a účel sběru údajů

Upozornění na články/produkty: na základě Vašeho souhlasu pro upozornění na nové články či produkty

Komentáře: s Vaším souhlasem, pro možnost zveřejnění Vašeho názoru na mých stránkách

Kontaktní formuláře: s Vaším souhlasem, pro možnost komunikace ohledně nabízených služeb, navržení poptávky, dotazy k článkům, specifika produktů či dotazy o ochraně osobních údajů

Poptávka/objednávka: pro plnění smlouvy a následného vystavení účetních dokladů a vedení účetnictví

Plnění smlouvy a poskytování služeb: údaje, které poskytujete se souhlasem slouží k zajištění kvality poskytovaných služeb. Údaje slouží k vytvoření optimálního plánu či rozvrhu fyzických aktivit a denního režimu. Na tyto a vše výše uvedené údaje máte právo na výmaz, viz níže.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Upozornění na nové články, produkty (za účelem přímého marketingu) a komentáře po dobu 5 let
  • Kontaktní formulář po dobu 3 let
  • Poptávka, objednávka po dobu 1 roku
  • Poskytování služeb a plnění smlouvy po dobu 3 let

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracování osobních údajů provádí Bc. Veronika Pechová, provozovatelka tohoto webu a dalších služeb na těchto internetových stránkách.

Pro zajištění účetnictví využívám odborných služeb jejichž zpracovatelé se řídí Obecným doporučením o ochraně zpracování osobních údajů.

Dále jsou to společnosti:

  • Dodavatelé externích služeb (Google, Facebook, Instagram, Vimeo, YouTube a další severy zajišťující chod online médií)
  • Externí poskytovatelé služeb (edukační servery jako Udemy.com a další)
  • Společnost zajišťující chod webových stránek WordPress.com

Soubory cookies

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho je uchovávám a kdo k nim má přístup. Pro tyto účely využijte emailovou adresu: info.fyziofitness@gmail.com
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů, popř. omezení jejich zpracování.
  • Při změně osobních údajů, máte právo na jejich úpravu a doplnění osobních údajů.

Kam se dále obrátit

V případě pochybností či nejasností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů se můžete obrátit na mne (Bc. Veronika Pechová) pomocí kontaktního formuláře či emailem na info.fyziofitness@gmail.com.

Pokud nebudete spokojení s ochranou Vašich osobních údajů a jejich zpracování můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto zásady zpracováních osobních údajů jsou platné od 10.5.2018